A mellény eladása növekszik, amikor Gareth Southgate a világkupán a trend

Posted on Posted inBetclic

A futballszurkolók évek óta képesek másolatukkal emulálni bálványaik megjelenését, de a világkupán valami más történik: a szurkolók sietve vásárolnak Gareth Southgate angliai mellényének másolatát.

Marks & amp; Spencer, amely 2007 óta az angol csapat hivatalos öltöny-szállítója, azt mondta, hogy a mellények iránti igény 35% -kal nőtt, köszönhetően „Gareth Southgate-effektusnak”.

A leleplezett öltönyök A májusi kis rajongók Betclic számára merinó gyapjúból készülnek, amelyet az Yorkshire-i Alfred Brown malom szőtt, és amely szintén beszállította a szövetet az angliai 2014. évi világbajnokság-öltönyökhöz és a 2012. évi londoni olimpián a Team GB egyenruhához.

A formálisabb öltözködés tendenciáját „fordított véletlenszerűsítésként” írják le – egy fiatalabb generáció reakciója szüleire, akik alkalmi szabadidőruházatot választanak negyvenes és ötvenes éveik ötvenes éveiben.

A megjelenés nem feltétlenül ideális. azonban az Egyesült Királyság hőhullámának folytatódása esetén.Az Anglia és a Nizhny Novgorod melegében játszott Panama-mérkőzésen Southgate egy interjúban viccelődött, hogy a touchsínen viselt világoskék ing nagyon jól felfedi, hogy mennyire izzad.

Southgate mellénye lezárta hírnevét a 2018-as világbajnokság egyik stílusosabb menedzsereként – habár nem kerülte el a divatkritikát.

A mellény alsó gombját Betclic hagyományosan kihagyják – látszólag egy olyan stílus, amelyet a rothadó uralkodók tiszteletére fogadtak, mert nem képesek rögzíteni őket -, de Southgate-et minden gombjával elkészítették.

Ennek ellenére Southgate jelentősen javult az előző legmagasabb szintű divat pillanatában Angliában.A sokat rosszindulatú „szürke” játékkészlet, amelyet Anglia az Euro96 elődöntőjében első ízben viselt egy Betclic bónuszok versenyversenyen, a szomorú Southgate-kép szinonimájává vált, miután elmulasztotta a Németország elleni döntő büntetőt. Facebook Twitter Pinterest Anglia Gareth Southgate meghajolja a fejét, miután eltűnt a helyszínről az Euro96 elődöntő során. Fénykép: Lynne Sladky / AP

A szürke szettet az Umbro tervezte, ugyanolyan színben, hogy jól illeszkedjen a kék farmerhez. A mellény Southgate-ihletésű újjáéledésével várjuk, hogy megfigyeljük, milyen hatással lehet ez a tendencia az angliai készlet jövőbeli terveire.