Jacksonville Jaguars játékosok letartóztatták Londonban a fizetetlen 50 000 £ -os italszámlát

Posted on Posted inBet365

Négy Jacksonville Jaguars játékos fogva tartották és szabadultak fel, miután állítólag megpróbáltak London éjszakai klubját elhagyni anélkül, hogy 50 ezer font (64.000 $) bárszámlázatot rendeznének. Jaguarok Londonban vannak, hogy vasárnap játszhassanak Philadelphia Eagles-en. A csoport állítólag megpróbálta elhagyni a London Reign Showclubot a szombat korai óráiban, anélkül, hogy megfizette volna a lapját. Az éjszakai klub biztonsági csapata Bet365 elhagyta őket, és kilenc órával fogva őrizetbe vette a rendőrséget, a Sun szerint.

Nyilvánvaló, hogy a klub a törvényjavaslatot követően elutasította a panaszt.A négy résztvevőt a nfl.com és a CBS Sports Barry-templom, Ronnie Harrison, DJ Hayden és Jarrod Wilson nevezték el.

A webhelyén a helyszín egy „légi show klub, amely eklektikus Las Vegas és Moulin Rouge keveréke a londoni West End szívéhez. Konfetti ágyúival, medúza tartályával és vízeséssel rendelkezik. Szombaton „Üdvözöljük a Gotham” tematikus rendezvényen.

A VIP asztalok minimálisan 3000 fontot töltenek be, míg a pezsgős palackok £ 450-tól kezdődnek, és 15 ezer kilométernyi palackra emelkednek.A nfl.com szerint a játékosok palackokat küldtek, amelyeket úgy véltek, hogy a házban voltak, és a Bet365 nézeteltérés akkor fordult elő, amikor fizetésre kértek. „Kétségtelenül volt félreértés, de a cselekedeteim tekintetében teljes felelősséget vállalok” – mondta az egyház a Wagley-i Jaguars-játék után, amelyet 24-18-ban elvesztettek. „Nem akarom, hogy zavaró vagy valami ilyesmi legyek a csapatomnak és csapattársaimnak, de személyes ügyként kezeltük a csapatban, és csak onnan megyünk.”

A Metropolitan Police azt mondta, hogy szombati reggelen a helyszínre hívták őket. „A tisztek részt vettek és beszéltek egy férfiakkal, akik állítólag megpróbáltak elhagyni a helyszínt anélkül, hogy nagy számlát fizettek volna” – mondta egy szóvivő. „Négy férfi, akik a 20-as években Bet365 haltak meg, csalás gyanúja miatt hamis reprezentációval letartóztatták, és megkeresés céljából egy londoni központi rendőrségbe vittek.Ezután minden további fellépés nélkül megjelentek. ”„ A neo-kolonialista eladások ”: A Kaepernick törések a mezőbe kerülnek.

Az incidens a Jaguarok csalódottsága alatt jön létre. Azt várták, hogy Super Bowl versenyzőnek számítanak, de elvesztették az utolsó három játékukat, és a holtversenyüket, Blake Bortles-t a múlt héten hibáztatták.

London legalább egy NFL játékot rendezett a 2007 óta a bajnokság nemzetközi sorozatának részeként. Az Eagles-Jaguars játék a harmadik, amit Londonban játszanak ebben a szezonban, és sokan úgy vélik, hogy a sorozat végül a saját NFL-franchise-jához vezet.