A Chelsea Maurizio Sarri megvédi a Napoli rekordot és azt állítja, hogy Loftus-Cheek megmarad

Sarri három évszakot töltött Nápolyban, kétszer befejezve a Juventust, és egyszer a harmadik helyet, miközben javította a klub rekordos repülési pontjainak évente 82-ről 86-re és 91 pontra jutását.Csapatát dicsérték a figyelemfelkeltő és támadó stílusukért, de nem sikerült nyerniük a trófeát. Ezt a valóságot De Laurentiis imádta egy interjúban a L’Equipe-vel.

“Mindent megadtunk Sarrinek, és három év alatt semmit nem nyertünk” – mondta. „Az öröm továbbra is az, hogy jól játszottunk, de az is keserű, hogy semmit sem nyertünk.” Ez azt követette, hogy Sarri megközelítése „egydimenziós” volt, majd Napoli új menedzsere, Carlo Ancelotti pazar dicséretét követte.

“Nem tudom, de talán rólam beszél, mert hiányzik tőlem” – mondta Sarri, amikor Bet365 volt munkáltatójának megjegyzései kerültek neki. „Nem nyertünk Nápolyban, de a klubnak rekord száma volt. Fiver: iratkozzon fel ingyenes napi futball-e-mailünkre. szokatlan volt Napoli számára.Tehát azt hiszem, nagyon jól sikerült. Senki sem nyert Olaszországban, kivéve a Juventust az elmúlt hét évben. ”Arra a kérdésre, hogy hiányzott-e De Laurentiis, Sarri azt mondta:„ Jelenleg nem. De én hozzászoktam vele. ”

Sarri a vasárnap a Szent Jakab-parkban a Napoli egykori menedzserével, az elődjével, Rafael Benítezzel szembesül, arra számítva, hogy Newcastle nehéz kihívást jelent egy olyan helyszínen, ahol a Chelsea még nem 2011. december óta nyert.Eden Hazard annak ellenére, hogy a csapat két játékában lelkesedik a padról, nem tekinthető teljesen megfelelőnek, és Ruben Loftus-Cheek csak a mérkőzés napján fedezi fel, hogy bekerül-e a póttagokba. Read more: https://www.apostas-pt.com

Anglia A középpályásról, aki csütörtökön megtudja, megtartották-e őt a Gareth Southgate nemzeti csapatában, azt mondták, hogy harcoljon a Chelsea-helyért, mert a múlt hétvégén elhagyták a 18 fős pártot. Sarri ezen a héten kétszer beszélt a 22 éves férfival, aki érdekes Schalke-t és klubokat képviselt Spanyolországban és Franciaországban, és bár nem garantálta a nagyobb részvételt, ugyanakkor kizárta egy újabb kölcsönmozgást Bet365 ebben a hónapban.Premier League: 10 dolog erre a hétvégére tovább.

„A Loftus-Cheek velünk marad” – mondta. „Újból beszélhetünk a helyzetéről, de azt hiszem, csak decemberben.Nem tudok senkinek megígérni semmit. Ez rajtad múlik. Általában megnézem az edzést, majd eldöntöm. Tehát csak rajtad áll.

„Itt a probléma a pad, mert Olaszországban a meccs játékosának listája 23; itt csak 18. Ez nem olyan könnyű ebben az időszakban, mert hetente csak egyszer játszunk. De azt mondtam a csapatnak, hogy ebben a hónapban Bet365 türelmeseknek kell lenniük. A jövőben, szeptembertől kezdve azt hiszem, hetente háromszor játszunk, tehát mindenkinek lesz hely. ”